Вашингтон/Лондон. В телевизионно интервю с Найджъл Фараж, което ще бъде

...
Вашингтон/Лондон. В телевизионно интервю с Найджъл Фараж, което ще бъде
Коментари Харесай

The Times: Тръмп обвини Меган Маркъл в „неуважително“ отношение към кралица Елизабет II

Вашингтон/Лондон. В телевизионно изявление с Найджъл Фараж, което ще бъде излъчено в сряда вечер по GB, някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп упрекна херцогинята на Съсекс в „ доста неуважително “ отношение към кралица Елизабет II, отбелязва английският вестник The Times .

Тръмп призна, че „ не е почитател “ на Меган Маркъл и изрази мнение, че тя употребява и манипулира принц Хари. Освен това – съгласно някогашния водач на Белия дом, тя скапва връзките на брачна половинка си с кралското семейство.„ Мисля, че тя се държи доста неуважително към кралското семейство и, което е по-важно, към самата кралица “.

В същото време самата Елизабет II беше разказана от Тръмп като „ велика жена и историческа персона “. Бившият американски президент се срещна с английския монарх два пъти (през 2018 и 2019 г.) като част от държавните си визити в Лондон.

В телевизионно изявление някогашният президент на Съединени американски щати също подлага на критика английския министър председател Борис Джонсън за поддръжката му за създаване на вятърни паркове.

Тръмп приказва по редица тематики в изявлението, в това число дали ще се кандидатира още веднъж за президентските избори през 2024 година след протестите на Капитолийския рид.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР