Вашингтон. Комисията за международна търговия на САЩ реши да спре

...
Вашингтон. Комисията за международна търговия на САЩ реши да спре
Коментари Харесай

The Wall Street Journal: Властите на САЩ може да спрат да продажбата на IQOS в страната

Вашингтон. Комисията за интернационална търговия на Съединени американски щати реши да спре продажбата и вноса на устройствата за нагряване на тютюн IQOS на Philip Morris International заради нарушение на патентите на друга тютюнева компания. Това оповестява изданието The Wall Street Journal .

По-рано тази седмица Комисията се произнесе по отношение на нарушаването на два патента и в този момент компанията е под „ административен надзор “, който ще продължи към два месеца. Забраната ще влезе в действие, едвам откакто бъде подписана от президента на Съединени американски щати.

Иск за нарушение на правата на интелектуална благосъстоятелност е предявен от съперника R.J. Reynolds Tobacco, обвързвана с British American Tobacco. Последният има устройството за нагряване на тютюн glo. Philip Morris International и нейният сътрудник в Съединени американски щати Altria Group не са съгласни с решението на американските управляващи и имат намерение да го апелират. Както показаха производителите, сходни искания, учредени на патентното право, са претърпели неуспех в Европа.

Превод и редакция: Тереза Герова

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР