ВАШИНГТОН (AP) - Член на екстремистката група Горди момчета, който

...
ВАШИНГТОН (AP) - Член на екстремистката група Горди момчета, който
Коментари Харесай

Член на Гордите момчета, който избяга след осъждане за бунта на 6 януари, получава 10 години затвор

ВАШИНГТОН (AP) - Член на екстремистката група " Горди момчета ", който избяга, откакто беше наказан в нападението на 6 януари 2021 година в Капитолия на Съединени американски щати и по-късно, за което се твърди, че е фалшифицирал свръхдоза опиати, откакто беше хванат, беше наказан в четвъртък на 10 години затвор.

Кристофър Уоръл, който беше наказан за нахлуване на полицията с пипер спрей, беше под домакински арест в Нейпълс, Флорида, когато изчезна през август, преди датата на първичната му присъда.

Той беше открит шест седмици по-късно, откакто се опита да се „ завърне скрито “ в дома си, прокурорите споделих. Той изглеждаше в безсъзнание и беше приет в болница за пет дни за лекуване на явно предозиране с опиоидни опиати, само че прокурорите споделят, че той е фалшифицирал положението си, с цел да забави още повече присъдата си.

Уоръл страда от рядка форма на лимфом и сподели, че се опасяваше, че лекуването на рак, което ще получи по време на дълга присъда в пандиза, може да разреши на заболяването д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР