ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън избегна наказателни обвинения относно

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън избегна наказателни обвинения относно
Коментари Харесай

Съюзниците и съперниците на Байдън искат да бъде публикуван препис от интервюто му със специален адвокат. Това може да се случи

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън избегна наказателни обвинявания по отношение на работата си с класифицирани документи частично поради отговорите си по време на дълготрайно изявление със специфичния прокурор, който го проверява. Но съвещанието също по този начин отвори Байдън за нова инспекция на възрастта и паметта му и в този момент общественото издание на стенограма от тази полемика се търси както от съдружници на Байдън, по този начин и от критици, които търсят политическа полза.

Петчасовото изявление в продължение на два дни, водено от специфичния прокурор Робърт Хър, оказа помощ да се откри, че Байдън не има намерение да резервира множеството от сензитивните записи от неговото вицепрезидентство, които бяха открити в дома му и персонален кабинет. Но отчетът на Хър също по този начин неведнъж оспорва паметта на Байдън по надълбоко персонален метод, предполагайки, да вземем за пример, че президентът не може да си спомни по кое време личният му наследник е умрял.

Преписът, в случай че бъде оповестен, може да даде по-пълна картина на диалога. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР