Въртележка от емоции и опасни ситуации ще преживеят героите в

...
Въртележка от емоции и опасни ситуации ще преживеят героите в
Коментари Харесай

Предателство и опасно предизвикателство в „Пъзел: Похитени“

Въртележка от страсти и рискови обстановки ще преживеят героите в новия епизод на. Някой чука на вратата и заплашва да извика полиция, а Тони ще направи опит да отвори сейфа. Защо приятелите ще пробват да се съюзят с Боби, не пропускайте да разберете във.
 Пъзел Похитени NOVA
Боби инсценира убийството на Ира в опит да заблуди Зак. Приятелите изпадат в потрес и губят вяра, че ще съумеят да се спасят. Ситуацията обаче се трансформира, когато някой чука на вратата. Вал получава значима задача – да се отърве от старата дама. С ориентиран към гърба му револвер, младежът влиза в ролята на ухажор на убитата от наемниците Петя.
 Пъзел Похитени NOVA
Междувременно Тони разкрива, че Ира е жива . С нови сили и адреналин в кръвта, програмистът взема решение да предложи на похитителите помощта си в отварянето на сейфа. Зак се съгласява и му дава период от един час да се оправи със задачата, а при крах, животът на приятелите виси на косъм. Ще успее ли, не пропускайте в новия епизод на.-->

Тони се пробва да подписа договорка с Боби зад тила на Зак . Приятелите вършат опит да притиснат младият наемник. Закоравелият нарушител Зак насочва грубо предизвикателство към Тони, Ади и Вал. Какво е то и ще се осмели ли някой да го извърши? Отговорите можете да намерите във.
 Пъзел Похитени NOVA
Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн всяка сряда в 16:00 ч. Повече информация можете да намерите във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР