Варшава. Лауреатът на Нобелова награда за мир и бивш президент

...
Варшава. Лауреатът на Нобелова награда за мир и бивш президент
Коментари Харесай

ТАСС: Лех Валенса записа прощално обръщение преди сърдечна операция

Варшава. Лауреатът на Нобелова премия за мир и някогашен президент на Полша Лех Валенса записа прощално видео известие и го разгласява във „ Facebook “, преди да бъде признат в болничното заведение за сърдечна интервенция, предава TACC

" Днес взех думата, тъй като не знам каква е волята на небето ", сподели Валенса, обявявайки за хоспитализацията. " Времето ще покаже. Готов съм за два съществени изхода ", добави той. " Не знаейки по кое време ще се срещнем за идващ път, не знаейки дали ще се срещнем въобще, желая да Ви кажа, че направих всичко, с цел да послужвам добре на народа. "

" Успях да направя доста с Вас. Не всичко се получи, само че не заради моя мързел или отвращение. Направих единствено това, в което имах вяра, без никакъв подтекст, без измама, без изменничество ", сподели някогашният президент.

Според вестник Super Express, Валенса ще се подложи на сърдечна интервенция. Един от електродите в пейсмейкъра му е отказал. Освен това 78-годишният политик страда от диабет и други здравословни проблеми.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР