Варненският окръжен съд потвърди мярката задържане под стража за 34-годишния

...
Варненският окръжен съд потвърди мярката задържане под стража за 34-годишния
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния - 15 февруари

Варненският областен съд удостовери мярката " задържане под стража " за 34-годишния контрольор от отдел " Строителен надзор " в Община Варна, арестуван с рушвет.

Инвестиционно предложение на Община Варна за ремонт на улица, свързваща „ Н. Вапцаров “ с бул. „ Ал. Стамболийски “ е прегледано от Регионалната ревизия по околната среда и водите, научи Moreto.net.

Директорът на „ ВиК-Варна “ ООД Веселин Русев разгласи, че по предварителни данни, растежът на облагата на водното сдружение по отношение на 2022 година ще бъде над 2 пъти.

Черно море публично притегли четвъртото си зимно попълнение. Договор с „ моряците “ подписа румънецът Андреяс Калкан. Така 29-годишният ляв външен халф ще носи екипа на „ зелено-белите “ напролет.

На територията на Варна има регистрирани над 7000 асансьора. От тях 2218 са на държавен механически контрол, а 5222 са регистрирани от частни лица, получили лиценз за реализиране на механически контрол на асансьори. Първите уреди са в административни и публични здания, а вторите са инсталирани в жилищни здания.

Проектът за държавен проект – банкет за образователната 2024/2025г. във Варна бе показан пред Постоянната комисия по претовареност в Областна администрация от шеф на РУО лекар Ирена Радева.

В Административния съд във Варна е формирано дело по тъжба от Николай Желязков против решение на Общинската изборна комисия (ОИК) – Варна, с което предварително са прекъснати пълномощията му като областен кмет на регион „ Приморски “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР