Успешен финал за Силвия Кьосева и нейното начинание да пробяга

...
Успешен финал за Силвия Кьосева и нейното начинание да пробяга
Коментари Харесай

Финал: Силвия Кьосева пробяга успешно Черноморието ни за шест дни

Успешен край за Силвия Кьосева и нейното начинание да пробяга Черноморието ни за шест дни. Хотелиерката завърши сполучливо предизвикването във вчерашния ден, научи Moreto.net.

Силвия се на 11 май и съумя да премине през в началото плануваните шест стадия изцяло сполучливо. По пътя тя не бе сама и до нея непроменяемо имаше хора, които да я поддържат, да й дават сили и тласък.

Идеята на цялата самодейност е главно да разпространява Черноморието ни. Подобен формат за изминаване на 400 – те км. до момента не е юридически. Всички стадии на предизвикването са документирани и запечатани в фрагменти и видео, които ще бъдат употребявани да покажат хубостта на естествените дадености, с които разполагаме.

Силвия напълно не дефинира себе си като професионален бегач, а по-скоро като фен. Бягането за нея е занимание, а по специалност е хотелиер. Родом е от София, само че към този момент от години живее в Слънчев бряг. Работата и животът я водят за непрекъснато при морето. Тя се въодушевява от хубостта му и желае да я покаже на всички в целокупност. Според нея разделянето на Черноморието на северна и южна част е ненужно. Това благосъстояние би трябвало да бъде представяно в единение пред гостите, които желаят да посетят страната ни. Няма доста страни с толкоз плътно и картинно крайбрежие, което може да бъде обходено за толкоз малко време, показа пред Moreto.net дни преди старта хотелиерът.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР