Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Присъда за мъж от Суворово, разпространявал наркотици

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 25-годишния Ахмед Исмаил, с което той се призна за отговорен, че държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции, оповестиха от пресслужбата на Окръжен съд- Варна.

Страните одобриха за несъмнено открито, че на 17.06.2020 година в гр. Суворово, в мъжа са били открити 13,49 грама марихуана със наличие на деен съставен елемент тетрахидроканабинол 8,94% на стойност 80,94 лева и 0,63 грама марихуана със наличие на деен съставен елемент тетрахидроканабинол 8,87% на стойност 3,78 лева На същата дата подсъдимият продал част от опиата на жена от града.

За осъщественото закононарушение Исмаил одобри да му бъде наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от 1 година и 2 месеца, което да бъде отсрочено с три години изпитателен период. По- лекото наказване – " санкция “ не му беше наложено.

Подсъдимият следва да заплати в седемдневен период и направените по делото разходи в размер на 370,91 лв. в интерес на страната по сметка на ОД МВР-Варна.

Постановеният правосъден акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР