Бившият говорител на правителството на Кирил Петков – Лена Бориславова

...
Бившият говорител на правителството на Кирил Петков – Лена Бориславова
Коментари Харесай

Лена не ще имунитет

Бившият представител на държавното управление на Кирил Петков – Лена Бориславова разгласи, че е подготвена да се откаже от имунитета си, в случай че той се окаже спънка за следствие.

Вчера стана ясно, че от предишния август прокуратурата води дело за документно закононарушение, обвързвано с освобождението на Кирил Петков като член на Управителния съвет на Сдружение „ Да опазим Корал “.

Преди дни уеб сайтът „ Биволъ “ излезе с обява, че Петков е станал длъжностен министър на стопанската система след подаване на фалшифицирани документи и фактическа машинация, показани в Агенцията по вписванията от Лена Бориславова.

Днес в обществените мрежи Бориславова написа, че следва истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане очевидна в правосъдната зала. „ Уважавам проверяващата публицистика и сдруженията с дела – единствено е тъжно, когато всичко е с предизборни цели “, написа още тя.

В момента Лена Бориславова няма имунитет, защото ПП-ДБ към момента не са оповестили кандидат-депутатските си листи. От групировката прецизираха, че към момента не е ясно дали Бориславова ще бъде претендент за депутат.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР