Варненският апелативен съд увеличи размерите на изпитателния срок и на

...
Варненският апелативен съд увеличи размерите на изпитателния срок и на
Коментари Харесай

Увеличиха наказанието на полицай, взел подкуп от наркодилър

Варненският апелативен съд усили размерите на изпитателния период и на санкцията на служител на реда, взел рушвет. Христо Г. е обвиняем, че е приел от 415 лв. от наркодилър.

Според решението на въззивната инстанция Христо ще заплати 3 хиляди лв., а изпитателният период на наказването „ отнемане от независимост “ се усилва на 5 години

Въззивната инстанция удостовери наказването на сътрудника му Костадин К., наложено му от Окръжния съд в морския град, от 8 месеца „ отнемане от независимост “, отсрочени с изпитателен период от 3 години.

На 30 март 2019 година двамата служители на реда забелязали на централен бул. във Варна спрян на спешни светлини автомобил. Полицейските чиновници забелязали терзанието на двамата мъже в кола и ги ревизирали за неразрешени предмети. У единия разкрили наркотично вещество, което било предопределено за клиент. Другият мъж предложил „ да се измисли нещо “. Христо обяснил, че сумата от 220 лв., която имали, не е задоволителна и са нужни още толкоз. Свидетелят заречен да ги намерят и предадат. Същевременно последвал напътствията на полицейския чиновник да сложи наличните пари в полицата за гражданска отговорност и му я даде. Малко по-късно очевидците се сдобили със 100 евро и ги предали на Христо.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР