Варна. За осма поредна година Медицински университет – Варна прие

...
Варна. За осма поредна година Медицински университет – Варна прие
Коментари Харесай

Медицински университет-Варна гостува на Гимназия с преподаване на чужди езици „Йоан Екзарх“ – Варна

Варна. За осма поредна година Медицински университет – Варна одобри поканата на управлението на Гимназия с преподаване на непознати езици „ Йоан Екзарх " – Варна да взе участие в самодейността „ Продължи напред! " – Дни на кандидат-студента от Пета. Това оповестиха от пресценъра на Медицински университет - Варна .

За първи път през 2020 година, както и през актуалната година, трансформиралата се в традиция среща сред гимназистите и представителите на МУ-Варна, се организира по новаторски и публичен метод – виртуално посредством особено основана интернет страница. За разпространение на събитието и достигането на информацията до учениците и техните родители са употребявани и опциите на електронния дневник на гимназията.

Вижте всичко за нашите специалности и вероятностите, които би Ви дало образованието по тях посредством онлайн платформата за кандидат-студенти „ Oтворени порти в МУ-Варна 2021 ". Разгледайте фотосите и видеата, запознайте се виртуално с нашите студенти и научете всичко, което Ви вълнува по отношение на кандидатстването и образованието в университета.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР