Варна. ВМРО - Варна спази традицията и приключи предизборната си

...
Варна. ВМРО - Варна спази традицията и приключи предизборната си
Коментари Харесай

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов закри кампанията на партията във Варна с благотворителен футболен мач

Варна. Вътрешна македонска революционна организация - Варна съблюдава традицията и завърши предизборната си акция за парламентарните избори с благотворителен футболен мач, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация . От партията за следващ се включиха в благородната самодейност „ Да подкрепим Ванко “, която се организира в зала „ Владислав “ на комплекс „ Черно море “ във Варна.
Там бяха сложени две урни за събиране на дарения за надарения младеж, които бяха предадени на татко му. Преди две години младата спортна вяра претърпя тежка злополука и в този момент се нуждае незабавно от средства за цялостното си възобновяване.

Отборът на Вътрешна македонска революционна организация, воден персонално от водача на варненската листа Красимир Каракачанов и претендентите за народни представители, победи трагично след осъществяване на дузпи събирателен отбор формиран от локални митове като Пламен Казаков, Георги Иванов-Геша и други Една от най-атрактивните български двойки – Ернестина Шинова и Андрей Слабаков бяха мениджъри на двата състава.

Участие в самодейността взеха и част от съучениците на Ванко от СУ „ Георги Бенковски “ и негови съотборници от един от водещите спортни клубове у нас по кикбокс „ Боил “ с основен треньор Красимир Кирилов.

По време на събитието бяха спазени всички противоепидемични ограничения.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР