Варна. Треньорът на Черно море остана доволен от изявите на

...
Варна. Треньорът на Черно море остана доволен от изявите на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ако не стане за шестото, ще играем за седмото място

Варна. Треньорът на Черно море остана удовлетворен от изявите на своите футболисти, които довечера го зарадваха с победа 1:0 над Ботев (Пд).
" Естествено, че сме удовлетворени. Много значими три точки. Бяхме замислили да дъдржим топката, това се реализира. Затрудниха ни с дългите пасове към Сисе и Илиев. Не за първи път имаме обстановки да не затворим мача за 2:0. Затова имаше и напрежение до края на мача. Радвам се, че макар изчезналите футболисти и умората, взехме значими точки.

Не мисля, че Ботев отстъпваха в експанзията. Много са рискови и може би заради този факт се прибрахме в един миг. Играхме по-мъдро за разлика от други мачове. Дано се възстановим за идващия мач, който отново ще е дълго пътешестване, напълно скоро.

Всички си свършиха работата. Винаги желаеме по-добре да се случат нещата. Имаме доста запаси и в нападателен и в отбранителен проект. Касми не може да се храни денем поради религиозни съображения и ни беше ясно, че нямаше да издържи до края на срещата.

Теоретично имаме шансове за първата шестица. Да не използваме клишета. Отиваме във Враца за победа, ще играем до края. Ако не стане за шестото, ще изместим целите си и ще играем за седмото място ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР