Варна. Студентите от Медицински университет-Варна завоюваха поредни победи в състезанията

...
Варна. Студентите от Медицински университет-Варна завоюваха поредни победи в състезанията
Коментари Харесай

Студентите от Медицински университет-Варна станаха шампиони в състезанията по плажен волейбол и тенис на XXI Варненска универсиада

Варна. Студентите от Медицински университет-Варна завоюваха следващи победи в надпреварите по плажен волейбол и тенис на XXI Варненска универсиада, оповестиха от пресцентъра на университета .

На 24 април се организира шампионатът по плажен волейбол, където възпитаниците на МУ-Варна записаха първо и второ място при дамите и при мъжете.

На 28 април в конкуренцията по тенис състезателите от варненския медицински университет се класираха на първо и трето място при дамите и на второ място при мъжете.

Заради епидемиологичната конюнктура уредниците на надпреварите взеха решение тази година да няма купа за комплексните спечелили. Въпреки това обаче, студентите от МУ-Варна заеха призови позиции във всички спортове – стрийтбол, лека атлетика, футбол, плуване, плажен волейбол и тенис.

Предстои подготовка за присъединяване в Национална универсиада Стара Загора 2021, която ще се организира в края на месец май.

Ръководството на МУ-Варна поздравява спортистите за блестящото показване и им пожелава бъдещи триумфи!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР