Варна. Шофьор бе осъден от Районен съд – Варна за

...
Варна. Шофьор бе осъден от Районен съд – Варна за
Коментари Харесай

Шофьор бе осъден от Районен съд – Варна за хулиганство при управление на автомобил

Варна. Шофьор бе наказан от Районен съд – Варна за безчинство при ръководство на автомобил, оповестиха от пресцентъра на съда . 49-годишен мъж бе приет за отговорен по обвиняване в безчинство при ръководство на автомобил – закононарушение по член 325, ал.3 от Наказателния кодекс. Непристойните дейности, жестоко нарушаващи публичния ред са осъществени на 20 декември 2020 година, при придвижване по бул. „ Левски “ във Варна, в посока околност „ Траката “.

На този ден пред колата на подсъдимия в същата лента и посока се движел различен автомобил, с двама пътуващи в него. Подсъдимият се държал нападателно на пътя, неведнъж предприемал рискови маневри, като засичал и притискал ту отляво, ту отдясно колата на другия лидер. Двата автомобила спрели паралелно един до различен при червен сигнал на светофарна уредба след спирка „ Явор “. Тогава 49-годишният мъж слязъл от колата си, дръпнал внезапно шофьорската врата на прилежащия автомобил, почнал да крещи обидни думи и се изплюл съзнателно в лицето на лидера му. Хулиганските дейности са били възприети от очевидци в близост и снимани от авто видеорегистратор.

Деянието се отличава с извънреден цинизъм и смелост.

49-годишният обвиняем е с чисто правосъдно минало. По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение сред страните, с самопризнание на виновността, той получи наказване от 4 месеца отнемане от независимост, изтърпяването на което се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Направените по делото разходи се разпореждат на подсъдимия.

Съдебният акт е финален.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР