Варна. Районен съд - Варна наложи наказание пробация 21-годишна за ...

Варна. Районен съд - Варна наложи наказание пробация 21-годишна за

Районен съд - Варна наложи наказание пробация 21-годишна за кражба на електрическа триколка

Варна. Районен съд - Варна наложи наказване " пробация " 21-годишна за кражба на електрическа триколка, оповестиха от съда. Деянието е осъществено в град Белослав на 17 март предходната година. Тогава подсъдимата предходна около гараж, където бил спряна акумулаторна електрическа триколка, с железен панер начело и без регистрационен номер. Тя непринудено решила да отнеме непознатата движима движимост, на стойност 600 лв., от владението на нейния притежател, с желание незаконно да я присвои. Бутайки с ръце триколката подсъдимата се отдалечила от гаража, придвижила се до Варна и със съдействието на свои познати оставила в заложна къща против сума от 100 лв. непознатата движима движимост.

21-годишната подсъдима е неосъждана до момента. По силата на реализирано сред страните и утвърдено от Районен съд - Варна съглашение й бе наложено наказване „ пробация “. В протежение на 6 месеца тя предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес, с честота на явяването и подписването 2 пъти седмично, както и на осъществяване на наложителни срещи с пробационни чиновници.

Причинените от действието имуществени вреди са възобновени. Направените разходи по делото се поемат от подсъдимата. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

Източник: focus-news.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg