Варна. Представители на Община Варна се включиха в XI среща

...
Варна. Представители на Община Варна се включиха в XI среща
Коментари Харесай

Варна се включи в XI Форум на побратимените български и руски градове

Варна. Представители на Община Варна се включиха в XI среща на побратимените градове от България и Руската Федерация, проведена от Националното съдружие на общините в Република България и Международната асоциация „ Побратимени градове “ - Русия, оповестиха от пресцентъра на Община Варна .

Общо 30 български общини и толкоз административни структури от Руската Федерация взеха присъединяване в срещата, отдадена на напъните за справяне с следствията от ковид и тяхното отражение върху живота в градовете и районите. Добри практики в региона на туризма показа Соня Георгиева, шеф на общинската дирекция „ Туризъм “.

Приветствия към участниците насочиха Силвия Георгиева - изпълнителен шеф на НСОРБ, Н. Пр. госпожа Елена Митрофанова - дипломат на Русия в България, Сергей В. Парамонов - изпълнителен вицепрезидент на Международната Асоциация,,Побратимени градове “.

В края на срещата бяха връчени и почетни грамоти на дългогодишни сътрудници от двете страни, измежду които и градовете Варна и Новоросийск, разрастващи двустранни връзки от 24 години.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР