Варна отказа безплатна синя зона на украинските бежанци. Това стана

...
Варна отказа безплатна синя зона на украинските бежанци. Това стана
Коментари Харесай

Варна отказа безплатна синя зона на украинските бежанци

Варна отхвърли безвъзмездна синя зона на украинските бежанци. Това стана ясно на съвещание на комисията по финанси и бюджет към локалния парламент.

Съветниците не утвърдиха настояването коли с украинска регистрация да паркират гратис в синя зона. Изразено бе мнението, че изискванията за прилагане на зоната би трябвало да са идентични за всички в града.

Преди седмица Общинската администрация в града въпреки всичко даде опция " Синята зона " по част от две улици в региона на Двореца на културата и спорта във Варна да не се таксува, с цел да се подкрепи активността на основания в Двореца на културата и спорта координационен център за обслужване на бежанци от Украйна, съобщи морето.нет.

Община Варна приключи контролната активност, реализирана в секторите на " синя зона ":

- по ул. „ Васил Друмев “ - в сектора от ул. „ Найден Геров “, около централния вход на ВВМУ - до бул. „ Княз Борис Първи “

- и по ул. „ Найден Геров “- от ул. „ В. Друмев “, около централния вход на Професионалната гимназия по туризъм - до бул. „ Княз Борис Първи “.

Общинският паркинг, ситуиран директно след автоподлеза, който свързва ДКС и Морската градина, продължава да действа като „ синя зона “ и за него посочените условия не се отнасят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР