Варна. От 13.01. до 16.01. т.г., ОДМВР Варна направи засилени

...
Варна. От 13.01. до 16.01. т.г., ОДМВР Варна направи засилени
Коментари Харесай

Полицията осъществи масови проверки по Закона за здравето във Варна

Варна. От 13.01. до 16.01. т.г., ОДМВР Варна направи засилени инспекции по заведения, игрални зали, магазини и рейсове на градския превоз по отношение на наредбите на Министъра на опазването на здравето във връзка със зелените документи и носенето на маски, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Варна . За тези дни чиновниците на реда са ревизирали над 400 обекта.

В три заведения находящи се в региона на Морска гара, нарушаванията са били съпътстващи и през четирите дни на инспекции, както и в две игрални зали. Униформените са съставили 16 бр. АУАН в заведения в централната част на града, 34бр. в игрални зали и 2 бр. от същите актове в магазини. Съвместно с Областната дирекция по сигурност на храните са написани 4бр. констативни протокола.

112 рейса от градската мрежа са били инспектирани, като при тях Общинска полиция е съставила 13бр. АУАН за неносене на маски и същата численост протоколи за предизвестие – за погрешно слагане на защитните средства. Проверките за съблюдаване на ограниченията не престават.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР