Варна. Организацията на ГЕРБ във варненския район Младост подари весел

...
Варна. Организацията на ГЕРБ във варненския район Младост подари весел
Коментари Харесай

Варна: ГЕРБ-Младост подари празник на децата от социален център в града

Варна. Организацията на ГЕРБ във варненския регион „ Младост ” подари радостен празник на децата от Центъра за настаняване от фамилен вид (ЦНСТ) „ Изгрев ”, който е част от Комплекса за обществени услуги за деца и младежи във Варна. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ-Варна .
След среща с управлението на обществения център бяха обезпечени нужните спортни принадлежности, които да поощрят физическата интензивност на децата в свободното им време. Закупени бяха две футболни порти, топки за разнообразни типове спорт, обръчи, федербал, плажни игри. За празничния 1 юни момчетата и девойките получиха и обичаните на всички пици и безалкохолни питиета.
Кметът на регион „ Младост ” Христо Христов, който е измежду донорите дружно със заместника си Евгени Дянков, се ангажира персонално да обезпечи доставките на минерална вода за потребностите на ЦНСТ „ Изгрев ”. Той поздрави децата, като им пожела благодарение на новите спортни принадлежности да се отдадат на безгрижни игри и доста занимания през лятната почивка. В организацията на празничната изненада във връзка Международния ден на детето интензивно се включиха и общинските съветници Станислав Иванов, ръководител на комисията по бюджет и финанси към Общински съвет, и Калина Пеева, които през днешния ден също посетиха обществения център.
Децата бяха впечатлени от срещата си с Радостин Димитров, ръководител на клуб „ Титан ” – Варна, който им описа по какъв начин протичат тренировките на огромните спортисти и какво включва подготовката за присъединяване им на надпревари. Момчетата демонстрираха интерес към триумфите на клуба, чийто надарен играч – 16-годишният щангист Христо Христов, бе разгласен от Световната федерация по повдигане на тежести за най-талантлив кадет в света за 2017 година
Колективът на ЦНСТ „ Изгрев ”, който отглежда с обич и внимание 26 деца и младежи, лишени от наставнически грижи, благодари на представителите на ГЕРБ-Младост за жеста и поддръжката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР