Варна. Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 38-годишния Е.С.

...
Варна. Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 38-годишния Е.С.
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд мъж, обвинен за разпространение на наркотици

Варна. Окръжна прокуратура - Варна съобщи на съд 38-годишния Е.С. за това, че при изискванията на рисков рецидив, без съответно позволение, държал за разпространяване и популяризирал високорискови наркотични субстанции - закононарушение по член 354а, алинея 2, т. 4 по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна .

Мъжът бил прочут на органите на реда и на правосъдните управляващи в региона. Той бил осъждан за разпространяване на наркотични субстанции и търпял наказване „ отнемане от независимост “, като след излизането му от пандиза траял да се занимава с това. Продавал марихуана и метамфетамин от вкъщи си във Варна.

На 26 август 2021 година, след продажба на 0,73 грама марихуана, Е.С. бил арестуван. При последвалото претършуване в дома му, са открити и конфискувани 3,34 грама метамфетамин и 38 грама марихуана. Иззети били също самозалепващи се пакетчета и електронна везна.

Предстои Варненският областен съд да насрочи дата за разглеждане по делото против обвинения. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване отнемане от независимост от пет до петнадесет години и санкция от двадесет хиляди до 100 хиляди лв..
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР