Варна непрекъснато се обновява и ето: в редицата от постижения

...
Варна непрекъснато се обновява и ето: в редицата от постижения
Коментари Харесай

Бар, летище, екипаж, коктейли, стюардеси

Варна непрестанно се обновява и ето: в редицата от достижения за избор на клиентите пристигна един по-различен бар.



Отворен едвам от 4 месеца в сърцето на морската столица, Terminal Café & Lounge ви основава чувство, че сте в сигурната зала на летище в очакване на полет или в боязън от посрещането на  обичан човек.



Интериорът е препоръчан да ви понесе в небесната простор, а облечените като стюардеси сервитьорки и водачи бармани се грижат като самолетен екипаж за вашия комфорт.

Настанете се комфортно и съгласно избора си, се пригответе за „ прелестно хвърчене ”. Досущ, до момента в който очаквате поканата за чекиране, разполагате с време за ароматно кафе или да се освежите със специфични коктейли.



Те вършат мястото още по-желано, тъй като са усърдно приготвени персонално от носителя на премията Гинес за най-вече предлагани коктейли в света - Пенчо Пенчев.



Атмосферата е наситена с страсти от музиката, която съпровожда цялото прекарване. Клиентите на Terminal Café & Lounge могат да се забавляват с музикални стилове в осъществяване на наши артисти и със соловото присъединяване на жадна за морето китара.



Terminal Café & Lounge ви притегля и ви дава обещание да се трансформира в пожеланото ви място за релакс и щастливи срещи, а ситуацията подготвя да мечтаете, планирате и се впуснете в екзотични дестинации по въздух.



Автеничното прекарване за клиентите на бара ви основава време за естетика, време за вас, време за лятна разходка и разпределяне.



--

За контакти:

Адрес: гр.Варна, ул. „ Драгоман ” 25

Тел. за контакти: 0889 409 040

Facebook: Terminal Café & Lounge

Работно време: всеки ден от 08 до 00 часа.

-

* Публикация
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР