Варна. Красимира Зайкова, студентка в четвърти курс от специалност Медицина

...
Варна. Красимира Зайкова, студентка в четвърти курс от специалност Медицина
Коментари Харесай

Студентка от Медицински университет-Варна участва в заседание на Европейския парламент

Варна. Красимира Зайкова, студентка в четвърти курс от компетентност „ Медицина " в Медицински университет-Варна взе присъединяване в съвещание на Европейския парламент, оповестиха от пресцентъра на университета .

Асоциацията на Европейските лиги за битка с рака (ECL) излъчи Красимира като юношески дипломат за България. Тя показа програмата за Младежки посланици за Европейския Кодекс за битка с рака (ECAC) по време на общественото чуване на Специалната комисия за битка с рака (BECA).

Фокус на чуването бе подложен върху разнообразни въпроси, свързани с подобряването на трансграничните грижи в името на битката с раковите болести. Красимира взе присъединяване в раздел " Споделено образование и връзка ". Тя показа почтено МУ-Варна и е следващия образец за отличната подготовка и поддръжка, която обезпечава университетът на своите ученици.

Красимира насочи обръщение за нуждата от великодушни вложения в предварителната защита на ракови болести и тактиките, учредени на научни доказателства, които могат да спасят милиони животи.

Записът от предаването може да видите. Special Committee on Beating Cancer - Multimedia Centre (europa.eu)
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР