Варна. Истински сблъсък на титаните, в който ще се включат

...
Варна. Истински сблъсък на титаните, в който ще се включат
Коментари Харесай

Сблъсък на титаните – очаквайте на SENSHI 10 на 4 декември във Варна

Варна. Истински конфликт на титаните, в който ще се включат бойни звезди от 14 страни следва да забележим в новото юбилейно десето издание на интернационалната верига SENSHI. То ще се организира на 4 декември 2021 година в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна. Бойният театър ще стартира тъкмо в 19:00 часа и ще се излъчва онлайн по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

На 4 декември на кръга на SENSHI 10 почитателите на бойните спортове ще станат очевидци на 11 взривоопасни конфликта по разпоредбите KWU Full Contact и KWU SENSHI. В тях ще вземат участие едни от огромните български бойни звезди, както и европейски и международни първенци по бойни спортове от Португалия, Румъния, Швейцария, Испания, Франция, Украйна, Беларус, Черна гора, Сърбия, Словакия, Босна и Херцеговина, България, Русия, Германия.

SENSHI 10 ще се организира без аудитория, като дуелите ще могат да се проследят онлайн както за България, по този начин и за целия свят. Специално за галавечерта в България още веднъж ще дойдат К-1 величията, трикратните и четирикратни международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта. За пръв път на SENSHI ще забележим и грандиозният деец от веригата „ K-1 Max “ Алберт Краус. Холандецът е някогашен играч в „ полусредна “ и „ междинна “ категория и е първият първенец на веригите „ К-1 Маx “ и „ SUPERKOMBAT “. Той е и притежател на международни трофеи в муай тай на няколко организации и може да се похвали с над 120 професионални срещи в кариерата си, в които е мерил сили с имена като Джорджо Петросян, Буакау Банчамек, Анди Ристи, Анди Соуер и други. Той идва в България, с цел да се включи в подготвителен семинар, който Професионалната лига на Световния киокушин съюз ще организира сред 3 и 5 декември в морската столица.

За спомагателна информация по отношение на бойната карта на събитието следете уеб страницата и обществените мрежи на SENSHI във Фейсбук, Instagram и Youtube.
SENSHI 10 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец “, MAX Sport, „ България Еър “ и М Кар Груп – BMW дилър.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР