Варна. И днес Благомир Коцев от Промяната не спря автомобилите

...
Варна. И днес Благомир Коцев от Промяната не спря автомобилите
Коментари Харесай

Позиция на ГЕРБ - Варна: Коцев може да спре колите в Морската градина! С един пост, но не във ФБ!

Варна. И през днешния ден Благомир Коцев от Промяната не спря колите в Морската градина и до персоналната си механа „ Хоризонт “ с неуместни причини. Защото частният му бизнес е по-голям от публичния интерес и от сигурността на жителите, макар манипулативните му внушения за противоположното. Години наред Благомир Коцев брутално нападна всяка заповед на кмета за възбрана на достъпа на коли в парка пред всички правосъдни инстанции. И тази безочливост докара до жертви!

През 2019 година едно дете се елементарни с живота си, откакто беше прегазено от кола на паркинг, който се намира на метри от „ Хоризонт “. Точно поради Коцев и компания, за които Морската градина не е парк, а трасе с улици за коли, с цел да върви бизнесът им в заведенията там.

Странно за какво Коцев се е фиксирал в ГЕРБ, откакто постоянно сме подкрепяли решения в интерес на хората, или той следва повелята на Промяната – ГЕРБ да са им отговорни за всичко. Предложението на ГЕРБ - Варна е едно и ще продължаваме да настояваме да спре достъпа на коли до личния си ресторант в сърцето на Морската градина.

Това може да стане с един пост, само че не във ФБ, а с позвъняване до полицията и с контролно-пропусквателен пункт на входа към алеите в парка.

Сега същият Коцев имал хрумвания и разновидности за Морската градина, с които желае по-скоро нови хоризонти за „ Хоризонт “ и за частния си интерес. Щял да върне Приморски парк на страната, като трансферира решението на казуса на служебния кабинет и президента.

Г-н Коцев, върнете първо държавните имоти, на които нелегално се ширят фамилната ви механа, частната ви синя зона и алеята, която сте заграбили. Всичко останало е пушилка, популизъм и цялостен неуспех, типични за държавното управление на Политическа партия, което ви нагнезди на този пост –областен шеф на Варна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР