Варна. Филм, популяризиращ екологичния туризъм, културата, занаятите и историческите обекти

...
Варна. Филм, популяризиращ екологичния туризъм, културата, занаятите и историческите обекти
Коментари Харесай

Три варненски общини ще бъдат популяризирани с филм, за екологичния туризъм, културата, занаятите и историческите обекти

Варна. Филм, популяризиращ екологичния туризъм, културата, занаятите и историческите обекти на територията на варненските общини Аврен, Бяла и Долни чифлик, има задачата да притегли вниманието на евентуални вложители, както и на посетители от страната и чужбина, оповестиха от пресцентъра на Областния информативен център – Варна . Той е сниман по план, финансиран от Програмата за морско дело и риболовство 2014-2020 година посредством МИРГ БЧС „ Бяла-Долни чифлик-Аврен “, оповестяват от Областния информативен център-Варна. Общият бюджет на плана е 28 264 лева Бенефициент е Фондация „ Николаевка “.

Във кино лентата са снимани туристически обекти на територията на локалната инициативна рибарска група, като акцентът е подложен върху екологичния туризъм. Представени са исторически, естествени, културни, инфраструктурни и морски обекти. Целта е лентата да послужи за реклама и разпространение на капацитета на трите общини измежду вложители и туристи. Достъпът до продукцията е свободен. Филмът може да бъде гледан на следния линк: Маркетинг, екология и партньорство за развиване на туризма - YouTube.

Освен снимането на лентата, по плана е основана и онлайн платформа, отдадена на забележителностите на територията на МИРГ. Тя показва по забавен и атрактивен метод и положителни практики в тази сфера. Целева група са представители на бизнеса, обвързван с морето, неправителствени и екологични организации, читалища и локални общности, представители на науката и морското историческо завещание, заетите в бранш „ Рибарство и аквакултури “, държавни институции, работещи в морската сфера.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР