Варна. Днес отново десетки жители на кк “Чайка във Варна

...
Варна. Днес отново десетки жители на кк “Чайка във Варна
Коментари Харесай

Десетки жители на кк “Чайка” във Варна протестираха срещу лошото състояние на инфраструктурата в района

Варна. Днес още веднъж десетки поданици на кк “Чайка ” във Варна стачкуваха против неприятното положение на инфраструктурата в региона, в който живееят и поставят старания да вършат бизнес, оповестиха за Радио " Фокус " - Варна уредниците на митинга. Близо 2 часа придвижването по магистралния път за “Златни пясъци е било леко затруднено, защото протестрищите са затворили пътя.

" Уверяваме всички наши съграждани и посетители на града, че единствената цел на тези наши митинги е да притеглим вниманието на институциите, виновни за инфраструктурата в региона и те да се задействат.

Днес, за първи път от началото на нашите митинги, към справедливите ни претенции се причисли депутат от ръководещите. Доц. Антон Тонев пое ангажимент пред нас страната да обезпечи оптимално бързо средствата, нужни за рехабилитацията на пътната мрежа в кк “Чайка ”.

Докато не забележим действителни дейности в къси периоди от институциите - локални и държавни, ние резервираме готовността си да продължим с митингите, защото правото е на наша страна ", разясняват още уредниците на митинга.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР