Варна. Членове на партия КОД от Варна се събраха в

...
Варна. Членове на партия КОД от Варна се събраха в
Коментари Харесай

Членове на партия КОД от Варна се събраха в подкрепа на културата и филмовото изкуство

Варна. Членове на партия КОД от Варна се събраха в поддръжка на културата и филмовото изкуство, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Представянето на кино лентата „ Пътят на воина “ беше планувано за необятна аудитория, само че поради пандемичната конюнктура, се състоя в стеснен кръг, със съблюдаване на строги противоепидемични ограничения.

Председателят на КОД- Варна, Наталия Шулика беше уредник и хазаин, а филмът показа Даниела Василева - директно обвързвана с героя от кино лентата отец Георги и близка другарка на режисьора Христо Димитров- Хиндо.
Партия КОД изрича големи благодарности на режисьора Христо Димитров- Хиндо и брачната половинка му Галя Тодорова за предоставената неповторима опция.

„ Ако би трябвало да посоча образец за подръжание, освен за свещеник, а и за всеки елементарен гражданин- то това ще е отец Георги от село Жегларци.
Да, църквата има доста Светии и всички са образец за подръжание, само че елементарния човек възприема от по- ближни до него, и като съвременници това са облиците на о. Георги от с. Жегларци, и на дядо Добри от с. Байлово.

За сходни персони тряба да се приказва и да се посвещават филми. Разбрахме, че се планува втори филм за отец Георги, ние сме подготвени да подкрепим с каквото е належащо тази самодейност “, сподели доктор Петър Москов водач на Политическа партия КОД.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР