Варна. Безплатни туристически рекламни карти се раздават на гостите в

...
Варна. Безплатни туристически рекламни карти се раздават на гостите в
Коментари Харесай

Раздават безплатни туристически карти в местата за настаняване във Варна

Варна. Безплатни туристически рекламни карти се раздават на гостите в местата за настаняване на територията на Варна и курортните комплекси, оповестяват от дирекция „ Туризъм “ към Община Варна .

Картите съдържат подробна информация за културно-историческото завещание на морската столица; за опциите за потребление на линиите на градския превоз до туристическите обекти; за местата за отдих, забавление, извършване на покупки и други Специално място е отделено на курортните комплекси „ Златни пясъци, „ Чайка “, „ Св. Св. Константин и Елена “ и други Целта е да се увеличи информираността на туристите за всичко, което дестинация Варна предлага, с цел да подхващат пътешестване до града и прегледат всичко, което ги интересува, обясниха от дирекцията.

Паралелно с акцията по разпространяване на картите се организира и осведомителна акция по отношение на безплатните ваучери за посещаване в туристическите обекти. Инициативата се осъществя по отношение на юбилея „ Варна - 100 години курортен град “. Тя дава опция на летовниците, отседнали в местата за настаняване на територията на община Варна, да употребяват безвъзмезден ваучер при следните условия: при 5 и повече нощувки – свободен достъп до Римските терми, а при 7 и повече нощувки – в Археологическия музей, където се съхранява най-старото обработено злато в света. Ваучерите могат да бъдат получени персонално в Туристическия информативен център - Козирката (срещу Катедралата), като за задачата е належащо да се даде документ (хотелски паспорт или копие на резервация), който да удостовери техния престой, показват още от дирекция „ Туризъм “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР