Вариантите на ГЕРБ да състави правителство непрекъснато намаляват. След като

...
Вариантите на ГЕРБ да състави правителство непрекъснато намаляват. След като
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да може да разчита и на ДБ за кабинет

Вариантите на ГЕРБ да сформира държавно управление непрестанно понижават. След като през вчерашния ден Политическа партия отхвърли да взе участие в договаряния за кабинет, в който може да вземат участие ГЕРБ и Движение за права и свободи, през днешния ден същото направиха първо Българска социалистическа партия, а по-късно и Демократична България.

Позицията на десницата изрази съпредседателят й Христо Иванов в изявление пред bTV. " Реалността е, че сходно ръководство (с ГЕРБ и Движение за права и свободи - бел.ред.) ще изкара хората на улицата. То е рецепта за дестабилизация на страната. С сходен ход единствено ще задълбочим политическата рецесия в страната ", изясни той. На въпрос за възможна коалиция сред ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България Иванов непосредствено отговори: " Аз не виждам по какъв начин това би могло да се случи. "

По думите му, партията на Бойко Борисов няма нито проект, нито сътрудници за едно бъдещо ръководство. Така ще бъде, счита Иванов, до момента в който герберите не поемат отговорност за наложения от тях " корупционен модел на завземане на страната ". " Всеки, който се опита да върне този нереформиран ГЕРБ, който не е споделил една дума за завладяването на страната, това е самоубийство ", уточни десният политик.

 

Очаквайте детайлности.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР