Въпросът за „почистването” на кабинета трябва да се реши от

...
Въпросът за „почистването” на кабинета трябва да се реши от
Коментари Харесай

Димов: „Почистването” на кабинета да се реши от лидерите на коалицията

Въпросът за „ почистването” на кабинета би трябвало да се реши от водачите на ръководещата коалиция, означи в предаването „ Тази събота” министърът на околната среда и водите – Нено Димов.

Той уточни, че всеки министър в кабинета се стреми да извърши програмата, с която е поел този пост. „ Обединените патриоти да вземем за пример имаха като предизборна стратегия е повишението на приходите. Не съм уверен, че сходен вид оставки вземат решение тези проблеми ", означи Нено Димов.

По думите му поемането на сходна отговорност е значимо в политиката, на би трябвало да има и обективност върху аргументите. На този стадий нито следствието е завършило, нито са завършили инспекциите, сподели Димов.

Оставките на трима министри бяха поискани от премиера Бойко Борисов след тежката злополука с рейс край Своге, при която починаха 17 души. Предстои Съветът на обединението да утвърди предлагането на премиера и то да бъде импортирано за гласоподаване в пленарната зала.
Трите министерски оставки минават, в случай че влязат в пленарна зала Това демонстрират сметките след декларираните настройки на депутатите
Любимото кътче от родното черноморие за министър Нено Димов се намира на север от Царево, той показа че върви на това място от 1968 година

По мотив строителството по морето Димов означи, че би трябвало да има общи устройствени проекти, тъй като когато нищо не е неразрешено, всичко е разрешено.

„ Трябват ясни правила. Затовасъм се абмицирал Царево към този момент да има общ организационен проект, който липсва повече от 10 години”, изясни Нено Димов.
Фотоизложба в Хасково даде алегоричен старт на акцията „ Да почистим България дружно ” Изложбата включва 60 фотоси, предоставени от доброволци, които са взели участие в акцията на bTV през последните 6 години
„ България в този момент е доста по-чиста в сравнение с беше преди 5-6 години. Ако погледнем вашата акция, първите две години се събираха по 25-26 000 тона боклуци, а предходната година 5 тона. Това демонстрира че при тази акция има напредък в вярната посока, има развиване ", коменнтира министърът във връзка акцията на bTV „ Да почистим България дружно ".

„ Министерство на околната среда и водите оказва помощ по три метода на акцията – финансираме закупуването на чували, ръкавици, гориво – това е материалната страна. Самият състав на министерството взе участие физически. Другата помощ е отварянето на депата за боклуци – за това, което се събира ", изясни Нено Димов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР