Въпросът за областните управители олицетворява това, което виждаме. Кабинет трябваше

...
Въпросът за областните управители олицетворява това, което виждаме. Кабинет трябваше
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Искам най-после да се върне усещането, че Пловдив има кмет

" Въпросът за регионалните шефове въплъщава това, което виждаме. Кабинет трябваше да има, това е държавническото отношение и държание, само че липсва баланс и съществува огромен блян за властови позиции от страна на " Продължаваме промяната ", а има и блян регионалните шефове да се употребяват като една преднина в идните локални избори ", разяснява в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Дани Каназирева  Дани Каназирева Адвокат доктор Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва, някогашен народен представител от.

По думите ѝ " сглобката " сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма да продължи дълго, в случай че компромисите, стъпките обратно и превъзмогването на егото, се вършат единствено от едната страна. " Защото този баланс, който е нарушен през цялото време, продължава ", добави тя.

" Всеки би трябвало да си дава действителна самокритика на личната си тежест, да се преценява с доверието, което е получил ", разяснява Каназирева и добави, че ще имат триумф тези, които сплотяват, а не тези, които продължат да разделят и ненавиждат.

По мотив конституционната промяна тя изрече мнение, че " Демократична България ", които са почнали този диалог без да са показали още даже план за промяна, имат за цел да се оправдаят пред техните гласоподаватели за взаимното си ръководство.

По отношение на локалните избори Каназирева разяснява, че слабостта на Пловдив и моделът на ръководство не кореспондират по никакъв метод с нейното схващане и за скорост, и за решения, и за експертиза и тя желае най-сетне да се върне чувството, че в Пловдив има кмет.

" Категорично смятам, че би трябвало да спрем да използваме борбата и омразата като средства, а да вървим към консолидация и обединяване в името на града ни ", сподели още Дани Каназирева  Дани Каназирева Адвокат доктор Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР