Въпросът дали има мъж до чаровната Пам от Ергенът продължава

...
Въпросът дали има мъж до чаровната Пам от Ергенът продължава
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой е той: Пам разкри кой мъж е изпълнил сърцето ѝ

Въпросът дали има мъж до чаровната Пам от " Ергенът " продължава да вълнува до през днешния ден почитателите на шоуто. Ето на какъв отговор се натъкнаха те, до момента в който наблюдават новите ѝ изявления в Инстаграм.

" Бащата на Евгени, мъжът от втори сезон на предаването, който ми извърши сърцето! ", гласи пост на шармантната участничка в риалитито към кадър, на който Пам и бащата на Евгени театралничат пред фотообектива дружно. 
                             

Снимката е от Пловдив - родния град на пианиста, където на 3 юни се състоя първият му концерт след края на сантименталното предаване. 

Същото фото Пам показа и във Facebook, където разясни по какъв начин се е стигнало до този миг, откакто се появиха мнения, че то е новото ѝ гадже. 

" Хора, открих гооооо, обожавааам го.
П.П. това е бащата на Евгени Генчев, явно би трябвало да отбележа, тъй като се разгласява по групи тази фотография с концепцията, че това е новото ми гадже ", написа хубавицата, уточнявайки, че просто е желала да го открие, с цел да се снима с него.

Бащата на Евгени притегли вниманието на феновете на шоуто в последните епизоди, когато гостува в имението дружно със брачната половинка си. Тогава, след бащински изчерпателен диалог със сина си по отношение на възприятията му и новата годеница в живота, и той се поддаде на страстите и се присълзи.

Концертът на Евгени Генчев в Пловдив прeпълни Античния спектакъл, а измежду публиката, с изключение на Пам, бяха Боряна, Райя, както и любимката на феновете от първия сезон - Александра Гърдева. За последното излиза наяве от фотография, която Пам е разгласила на профила си във Facebook, на която трите  моми са в компанията на Алекс. 
                             

 

" Какви хубави срещи се случват в Пловдив ", е написала Пам към фрагмента.

Годеницата на музиканта - Валерия, бе измежду ВИП гостите в компанията на редакторката на " Ергена " Ваня Щерева. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР