Въпросът дали Ерген №2 - Евгени Генчев и победителката от

...
Въпросът дали Ерген №2 - Евгени Генчев и победителката от
Коментари Харесай

Евгени призна: Друга красавица го е развълнувала повече от Валерия

Въпросът дали Ерген №2 - Евгени Генчев и победителката от втория сезон на риалити предаването - Валерия, са още дружно, или всичко е спектакъл за пред феновете на шоуто, продължава да вълнува аудиторията даже и месеци след финала на продукцията.

Последният пост на пианиста, който той показа на профила си в Инстаграм, още веднъж разбуни духовете и подтикна мнозина да се запитат дали в действителност Генчев не е сменил Валерия с друга хубавица, залагайки на луксозното " Мазерати " от видеото. Освен това думите на пианиста красноречиво приказват, че няма нищо по-хубаво от красивия залез, музиката, морето, бриза и мъркането на мотор. Самата Валерия въобще не е включена в израза. 

 
                             

 

"... Въпросите какво му би трябвало на индивида стават реторични… ", с тези думи приключва обявата си към фрагментите музикантът, а фактът, че избира мъркането на мотора пред това на годеницата си Валерия, съществено може да наведе на мисълта, че двамата към този момент не са дружно. Или най-малко по този начин се майтапят някои от почитателите му в обществената мрежа.

Новият автомобил на Евгени е част от контракта му с " Мазерати " и очевидно той я изплаща с сходни рекламни изявления в интернет пространството.

Дали обаче постът му към водеото е нагласен, или идва от душата му, сигурно е задявка с връзката му с Валерия. Сякаш сега на Евгени надалеч не му е толкоз до защитничката на животни, по отношение на чувството за независимост, музика и безконечност. А що се отнася до всевечния въпрос дали в действителност двамата са дружно и в случай че да, какъв брой време ще продължи връзката им, времето най-добре ще ни покаже.  

Междувременно новият ерген - милионерът Алек Младенов, е бил издебнат от папараци на плажа на Арапя, оповестяват от " Блиц ". Явно приготовленията към фотосите към този момент са в разгара си, защото компания по време на почивката му, е правел не кой и да е, а водещият на сантименталното риалити - Наум Шопов, който пък персонално показа фрагменти от курортния квартал дружно със фамилията си. 

 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР