„Въпреки засилената активност, руските сили не са постигнали значителен напредък

...
„Въпреки засилената активност, руските сили не са постигнали значителен напредък
Коментари Харесай

Великобритания: Руските войски не са установили контрол в нито една област през последните 24 ч.

„ Въпреки засилената интензивност, съветските сили не са постигнали забележителен прогрес през последните 24 часа, защото украинските контраатаки не престават да попречват напъните им “, гласи последното изказване на разследващата работа на английското министерство на защитата.

В него се споделя, че Военновъздушни сили и Военноморски сили на Русия „ не са открили надзор в нито една област заради успеваемостта на въздушната и морската защита на Украйна, която понижава способността им да реализират забележителен прогрес “. И „ макар декларираното от тях завземане на Мариупол, яростните боеве в града не престават, осуетявайки съветските опити да завладяват града “. Това " забавя стремежи от тях на (Русия) прогрес " Донбас, споделя се в известието.

По-рано тази седмица Русия разгласи втори стадий от нашествието в Украйна, заявявайки, че в този момент ще се концентрира върху поемането на надзор над Донбас. Това стана, откакто съветските войски се изтеглиха от Североизточна Украйна след безуспешните опити да завладяват огромните градове там. /БГНЕС Би Би Си
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР