Въпреки външния си вид, с който шокира голяма част от

...
Въпреки външния си вид, с който шокира голяма част от
Коментари Харесай

Барбито Андреа изля душата си: Как да ти кажа, че те обичам...

Въпреки външния си тип, с който шокира огромна част от обществото обаче, Андреа има забавно мислене, тя чете книги, написа разкази

Влюбена ли е Андреа Иванова от Бургас? Блондинката, която е известна и с като българското Барби Грешната Андреа с огромните бомби, разгласява любовно стихотворение, написано от самата нея. Тя от дълго време е посочила, че е интелигентно момиче, а да наподобява по този начин е просто избор. Андреа се харесва и въобще не се срами да приказва за това.

Барбито от Бургас може би има най-големите устни в света. Тя непрестанно поддържа форма с вливки и нови интервенции. Дори искаше да сложи връх на Гинес. Андреа непрестанно трансформира външния си тип и е в трансформации, като по едно и също време с това поддържа своя Onlyfans и усилва от ден на ден приходите си от почитателите там...

Андреа беше екзотична отличничка от Немската гимназия в Бургас, а в този момент е известна с обилните си форми и афинитета си към интервенциите.

Въпреки външния си тип, с който шокира огромна част от обществото обаче, Андреа има забавно мислене, тя чете книги, написа разкази, явно и лирика и споделя за себе си, че е домошар.

В поетичната ѝ творба се усеща доста деликатност и отчаяние, каквото в никакъв случай не бихме си показали, забележим ли Андреа и чуем ли я да приказва. Тя е извънредно положителна и сигурна в себе си млада жена, която е потвърдила, че се усеща добре в кожата си. Ето и нейното стихотворение, което няма потребност от коментар:

 

Как да ти кажа, че те обичам,

по какъв начин да ти кажа, като не би трябвало?!

Ще печеля, в случай че отхвърлям,

само че премията е това, което ми убягва.

В съня си посрещам още веднъж

твоите милувки, твоето задължение,

за мен е задоволително сурово,

с цел да бъде заличено без време!

Не желая да пострадвам,

не желая да апелирам,

не желая и да рева!

В душата ми няма капчица воля,

тъй като е тиха, самотна и вървя

в бездънната яма на дните чудесни и нощите тихи, угаснали,

с ръце и душа изтръгна от мене последните очаквания останали.

А. И.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР