Въпреки усилията ни, не успяхме да спасим Мирослав Ангелов. Това

...
Въпреки усилията ни, не успяхме да спасим Мирослав Ангелов. Това
Коментари Харесай

Въпреки усилията ни, не успяхме да спасим рали състезателя Мирослав Ангелов

Въпреки напъните ни, не успяхме да спасим Мирослав Ангелов. Това съобщи доктор Стела Кръстева, която работи в шуменска болница, след кончината на рали първенеца ни.

Припомняме, че Ангелов почина по време на подготовка на макадам във високата част на село в Шуменско, като българският рали екипаж напуснал трасето след удар в бетонно оборудване.

„ Да, господинът беше докаран от екип на Спешна здравна помощ след ПТП в извънредно тежко общо положение, без да могат да се отчетат витални индикатори. Продължихме реанимацията в цялостен размер, стартирана от колата за спешна помощ, само че макар напъните, без резултат “, сподели Кръстева.

Относно навигаторът на Ангелов – Георги Гаджев, тя разкри, че той е по-стабилно положение, като е с фрактури, само че в схващане и настанен в реанимация. „ Да, той е в по-стабилно положение, има фрактура на пубисни кости и на Л1, в схващане е, сега е постоянен, настанен е в реанимация “.

Д-р Милена Симеонова също съобщи, че Ангелов не е имал късмет да оцелее след тежкия случай. „ Пресрещнахме колата за спешна помощ от сътрудниците от Върбица, беше в доста тежко положение, травматичен потрес, с доста контузии. Имаше слаби витални индикатори, редки дишания, кръвното му беше на нула, нямаше късмет. Проведохме си КПР, след това сътрудниците ги продължиха, направиха всичко належащо. Доколкото разбрах, навигаторът му го е извадил от колата, това е, което знам “.

Работата по изясняване на събитията към случая продължава. По първични данни екипажът се е подготвял за съревнование в Румъния.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР