Въпреки убедителната победа на ГЕРБ в днешния вот на национално

...
Въпреки убедителната победа на ГЕРБ в днешния вот на национално
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП почти наравно в Пловдив след първите 50 преброени ...

Въпреки безапелационната победа на ГЕРБ в днешния избор на национално равнище, обстановката в Пловдив е много по-различна. В 16-и МИР резултатите на партията на Кирил Петков и Асен Василев са напълно покрай тези на групировката на Бойко Борисов. Това сочат преброените бюлетини от първите 50 секции, чиито протоколи бяха предадени и обработени в панаира, научи " Марица ".  Това е повече от 10 на 100 от всички 473 секции в Пловдив град. Ако наклонността се резервира до цялостното броене, ГЕРБ може да се размине с предстоящите 4 мандата. 

При 100 на 100 преброени бюлетини в " Тракия " партията на Борисов печели с към 200 гласа. В регион " Централен " нещата са на кантар, а в " Източен " " Промяната " е победител с  с 50 гласа задатък.

По традиция Борисов водеше листата на ГЕРБ в Пловдив, а Политическа партия сложи като лидер някогашния началник на Народното събрание Никола Минчев.  Преди вота локалният водач на ГЕРБ Иван Тотев беше уверен, че партията му ще завоюва безапелационно под тепетата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР