Въпреки страхотната победа с 5:0 над Бетис, старши треньорът на

...
Въпреки страхотната победа с 5:0 над Бетис, старши треньорът на
Коментари Харесай

Шави след 5:0 над Бетис: Има още какво да се желае

Въпреки страхотната победа с 5:0 над Бетис, старши треньорът на Барселона Шави Ернандес не бе задоволен на 100% от представянето на отбора си. Той съобщи след дуела, че тимът има още доста какво да надгради, само че даде да се разбере, че това е вярната посока за развиването на каталунците.

„ Невъзможно е да назовем това съвършен мач. Трябва да се подобрим в няколко аспекта. Но да, изиграхме отличен дуел и съм удовлетворен от представянето на моите играчи и метода, по който се любуваха на мача “, стартира експерта.

„ Хареса ми атмосферата на стадиона. Имах възприятието, че през днешния ден играхме на „ Камп Ноу “. Феновете бяха впечатляващи и ни помогнаха доста ", показа Шави във връзка с публиката на второто за сезона домакинство на олимпийския стадион „ Монтджуик “, където Барса ще приема противниците си през акцията.

„ Когато тренираш играчи като Жоао Кансело и Жоао Феликс, осъзнаваш тяхното великолепие. Те ни дават доста разновидности и вършат тима по-добър. Кансело не направи нито едно неверно отиграване. Но това е обикновено – въпреки всичко идва от тим, воден от Пеп Гуардиола. Жоао Феликс от своя страна влезе в мача доста добре и взе верните решения. Преди всичко неговото самостоятелно качество направи разликата. И двамата направиха разликата в този мач ", изрази суперлативите си Шави по адрес на двете нови попълнения.

„ В този дуел бяхме една концепция по-близо до това, което се желае от нас “, приключи испанският ментор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР