Въпреки рекордно скъпия ток, крепостта Св. Дух в Минерални бани

...
Въпреки рекордно скъпия ток, крепостта Св. Дух в Минерални бани
Коментари Харесай

Въпреки скъпия ток, крепостта Св. Дух денонощно осветена 

Въпреки рекордно скъпия ток, крепостта Св. Дух в Минерални бани е непрекъснато осветена. Запалени са както осветителните тела в подножието на крепостната стена, по този начин и тези на стълбовете, видя наш кореспондент. Дали поради почивните дни са не запомнили да изключат осветлението или сензорите не са сработили, недоумяваха гости през днешния ден.



В днешния почивен и безоблачен ден крепостта Топликос, както още е известна, се радваше на много туристи. Някои са в курортното населено място от Нова година, други са пристигнали за ден, само че сме удовлетворени, разясниха притежатели на заведения в Минерални бани.

Крепостта е една от атракциите в курорта. Преди няколко месеца тя бе благоустроена, като бяха построени алеи за хора с колички, беседки и пейки. Бе инсталирано ново осветяване, както и ефектно 3D шоу от тон, светлина и анимация. Проектът за 421 584 евро бе финансиран от програмата Интеррег-ИТП за трансгранично съдействие, в който Община Минерални бани си партнираше с турската Къркларели.

.
Свързани вести Стената на крепостта "Топликос ” в Минерални бани оживя в тон и светлина Шоу със тон и светлина на Топликос на 6 септември 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР