Въпреки множеството положителни качества, които всеки човек сам по себе

...
Въпреки множеството положителни качества, които всеки човек сам по себе
Коментари Харесай

Слабостите на всяка една от зодиите

Въпреки множеството позитивни качества, които всеки човек самичък по себе си има, всички имаме отрицателни качества-слабости, за които рядко загатваме.
Случвало ли ви се е да срещнете човек, с който имате идентични недостатъци? Ако да, то вероятността да сте от еднакъв зодиакален знак е доста огромна.

1. Овен - тяхната най-голяма уязвимост е, че нямат силата да признаят, че им е нужна помощ и че не могат да се оправят сами с компликациите. Те крият, че се усещат затруднени, до последно, което нормално не им носи нищо хубаво.
2. Телец - непрекъснато мислят за бъдещето и не знаят по какъв начин да постъпят. Често не могат да вземат решение и не живеят в сегашния миг. Често се връщат в предишното или пък мислят прекомерно доста за бъдещето.
3. Близнаци - тяхната доста огромна уязвимост е, че доста постоянно се усещат неразбрани и самотни. Те имат възприятието, че никой не споделя техните мисли и усеща, а това ги кара да се усещат извънредно зле.
4. Рак - тяхната уязвимост е, че не желаят да демонстрират възприятията си на никого, а това води до отчуждение от близките, което постоянно ги прави самотни. Те нямат силата да признаят какво усещат и да споделят с някого болката си.
5. Лъв - най-голямата им уязвимост е голямото им его, което постоянно води до проблеми в персоналният им живот. Представителите на този зодиакален знак не могат да преглътнат егото си, макар че са осведомени с обстоятелството, че то им носи единствено неприятности.
6. Дева - слабостта на тази зодия е, че се стремят към перфекционизъм непрекъснато. Това от време на време не им разрешава да видят хубостта и изяществото в някои не чак толкоз съвършени ситуации- първата среща да вземем за пример.
7. Везни - тяхната уязвимост е, че се пробват да се харесат на всички и прекално доста мислят за мнението на близките. Това от време на време ги кара да се държат по метод, който не е характерен за тях, единствено с цел да се харесат на близките.
8. Скорпион - тяхната уязвимост е страха им да се разкрият изцяло пред някого. Те се опасяват, че никой няма да ги разбере и че даже някой ще се подиграва на същността им. Този им боязън не им разрешава да споделят възприятията и страстите си даже с другари.
9. Стрелец - тяхната най-голяма уязвимост е пристрастието към непрекъснатото внимание и страхът, че в един миг прожекторите към този момент няма да сочат към тях. Те желаят да получават вниманието на близките непрекъснато.
10. Козирог - тяхната най-голяма уязвимост е страхът им да не сгрешат. Този боязън от време на време е спънка да се забавляват и да взимат спонтанни решения. Мислят прекомерно доста за следствията, което не постоянно е от изгода.
11. Водолей - желаят постоянно всичко да е в техните ръце, те да взимат най-важните решения, никой да не се бърка и да не им пречи. Тяхната уязвимост е, че не могат да понесат обстоятелството, че нещо не зависи от тях.
12. Риби - тяхната най-голяма уязвимост е страхът, че ще разочароват околните си. Понякога тъкмо това ги стопира да живеят живота, който желаят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР