Световната общност трябва да осъзнае, че просто няма друг начин

...
Световната общност трябва да осъзнае, че просто няма друг начин
Коментари Харесай

Киев: Връщане на Крим и всички територии от Русия

Световната общественост би трябвало да осъзнае, че просто няма различен метод за реализиране на обективен и резистентен мир в Украйна, с изключение на с връщането на Крим и всички окупирани от съветските войски територии.

(Видеото е архивно - Русия нападна енергийната система на Украйна, Киев отвърна с дронове)

Това съобщи първият заместник-министър на външните работи на Украйна Андрий Сибига в тирада на третото издание на форума " Кримска платформа “, оповестява " Фокус “.



Дипломатът акцентира, че териториалната целокупност на Украйна е невъзможна без възобновяване на украинския суверенитет върху територията на Автономна република Крим и град Севастопол.

В този подтекст Сибига прикани да се разгласи на всички вероятни интернационалните платформи, че началото на " експанзията на Русия против Украйна е опитът за анексиране на Крим преди 10 години “.



" Затова международната общественост би трябвало да осъзнае, че просто няма различен метод за реализиране на обективен и резистентен мир в Украйна, с изключение на с връщането на Крим и всички краткотрайно окупирани територии. Друга опция няма. Няма политика на успокояване, няма " Ялта-2 “, няма " Минск-3 “. Трябва по-активно да подчертаваме върху това и да потвърждаваме нашата позиция пред нашите сътрудници “, добави Сибига.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР