Въпреки големите очаквания за Св. Валентин, точно Катрин, принцесата на

...
Въпреки големите очаквания за Св. Валентин, точно Катрин, принцесата на
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън: Не очаквам цветя за Св. Валентин

Въпреки огромните упования за Св. Валентин, тъкмо Катрин, принцесата на Уелс, не чака рози от своя брачен партньор, нито други цветя.

Тя посети пазара Къркгейт в Лийдс, Англия, във вторник, където беседва с локални поданици като част от акцията й Shaping Us, която е фокусирана върху оказването на поддръжка през първите 5 години от живота на всяко дете и това какъв брой е значимо да се обръща внимание на детската душeвност. Това е единствено една от многото начинания на Центъра за ранно детско развитие към Кралската фондация, основан през 2021 година, отбелязва Vanity Fair.

 
               

Принцесата има персонална връзка с Лийдс, защото това е родният град на татко й – Майкъл Мидълтън, а от графство Йоркшир произлизат доста от предците й. 

Кейт Мидълтън се спря на цветарско магазинче и размени няколко думи с флористката за бизнеса с цветя и идния Св. Валентин. Собственичката на магазинчето попитала дали чака принц Уилям да сервира още веднъж червени рози на брачната половинка си за деня на влюбените.

„ Не, не мисля. Не мисля, че чакам да получа цветя “, дава отговор принцесата на Уелс в неналожителен диалог. 

Тя - от интервала, когато двамата са били в университета и принц Уилям я е ухажвал с доста цветя, през интервала, когато към този момент са сгодени, както и след брака им.

Кейт Мидълтън разкри, че година след сватбата през 2012  година е получила картичка и цветя за първия им Св. Валентин  като семейство. Двамата е трябвало да посрещнат деня разграничени, защото по това време принц Уилям е бил на работа в Кралските въздушни сили.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР