Въпреки драматичната раздяла с Анджелина Джоли и не особено блестящите

...
Въпреки драматичната раздяла с Анджелина Джоли и не особено блестящите
Коментари Харесай

Брад Пит и Инес де Рамон заедно на Международния филмов фестивал в Санта Барбара

Въпреки трагичната разлъка с Анджелина Джоли и не изключително блестящите връзки с децата му, Брад Пит очевидно е съумял да откри салдото в живота си. Той работи по няколко нови кино лентата, а явно и персоналният му живот напълно не е безстопанствен.

Той се появи на следващо обществено събитие на разположение с половинката си от няколко месеца - 34-годишната Инес де Рамон. Двамата участваха на Международния кино фестивал в Санта Барбара в края на предходната седмица.

Седнали тъкмо зад Брадли Купър и Кери Мълиган, двамата явно се любуваха на събитието, както и на компанията си. Пит, който навърши 60 години през декември, беше облечен в грациозен тъмнокафяв костюм.

Инес, която е някогашна брачна половинка на артиста Пол Уесли, беше в сексапилна тъмнозелена рокля с високо деколте и гол тил. Почти от самото начало ръката й почиваше на коляното на Пит, пишат Hello.

Брад Пит излезе и на сцената на фестивала, с цел да връчи премия на Брадли Купър, като не пропусна да се пошегува с него във връзка събитието на уикенда - Супербоул. Той сподели, че обичаният му тим Kansas City Chiefs ще завоюва финала, до момента в който обичаният тим на Купър Philadelphia Eagles не се е класирал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР