Въпреки че вече се насладихме на част от музикалните концерти

...
Въпреки че вече се насладихме на част от музикалните концерти
Коментари Харесай

7 неща, с които постигаме перфектния фестивален тоалет

Въпреки че към този момент се насладихме на част от музикалните концерти и фестивали, ни предстоят най-малко още няколко, които сме планували до края на лятото. Наравно с вълнението от това, че можем да слушаме и гледаме онлайн някои от обичаните си изпълнителни, с не по-малко боязън в сърцето избираме и какво тъкмо ще облечем. Ясно е, че най-общо фестивалната мода е повлияна от бохо изискан наклонността от 70-те, само че пък това не пречи да й придадем малко по-осъвременена нейна версия. Задължително обаче прибавяме щипка искра – от време на време посредством облеклата, от време на време посредством аксесоарите, от време на време посредством грима.

Ние сигурно харесваме тези мрежести миди рокли, които са леко транспарантни, само че не всички могат да се осмелят да разкрият толкоз от себе си, по тази причина по-скоро се насочваме към някоя риза или кроп топ в ослепителен пъстър принт. Допълваме ги с къси къси панталони от деним, с които постоянно е комфортно да се танцува нехайно под звездите. Оттук нататък обаче обръщаме особено внимание на аксесоарите, с които този тоалет ще придобие още по-вълнуващ и пресен тип. Например, бижутата... Те са безусловно наложителни, като избираме тези цветните, които се завърнаха от 90-те и които носим, наслоявайки с няколко други по-минималистични огърлици в златисто или сребристо. Могат да се прибавят и висящи обеци и огромни цветни пръстени за още повече искра.
               

За фестивал, изключително в топлите и слънчеви дни, е добре да имаме на разположение шапка, като ние бихме избрали модел от по този начин наречените bucket hats, които не излизат от трендовете и които можем да открием в много свежи цветове и принтове. Точно като за лятото. Акцент във фестивалната визия могат да бъдат и очилата, които могат да са с транспарантни рамки или с някакви по-екстравагантни рамки.
               

Колкото до чантата – по-скоро се насочваме към някоя дребна, която можем да носим през рамо или пък от моделите, които могат да се носят като колан на кръста или още веднъж да се преметнат през рамо. Те са извънредно комфортни точно за концерти, когато желаеме да усещаме ръцете си свободни. Затова си харесахме два цветни модела на  и от. Но пък и раницата е доста добър вид, в случай че желаеме да носим малко повече неща в себе си. В галерията ни ще видите и няколко страхотни шопинг находки. 



Завършваме с обувките. Каубойските ботуши са класика за фестивален тоалет, само че от време на време въпреки всичко е прекомерно топло за тях, тъй че по-скоро бихме избрали комфортни сандали, тъкмо като модела на, който открихме в  или този на, който неотдавна ви. Така наречените dad shoes, които са супер настоящи това лято и които са с блестящи и цветни каишки и ще дадат превъзходен заключителен щрих на нашия стайлинг. Време е за музика!



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР