Въпреки че повечето психолози твърдят, че любовта е нещо, което

...
Въпреки че повечето психолози твърдят, че любовта е нещо, което
Коментари Харесай

Три знака, че сте в депресираща връзка

Въпреки че множеството психолози настояват, че любовта е нещо, което не може да бъде дефинирано или разказано еднопосочно, то всеки от нас може да удостовери, че като цяло връзките се развиват почти по един и същи метод.

Дори всеки да схваща и да усеща любовта по собствен личен метод, то стадиите в интимната връзка са идентични съвсем при всички двойки. В началото тръпката е голяма, ползата към колегата, също. В един миг обаче множеството връзки се трансформират в рутина и в един миг се оказваме във връзка, която надалеч не ни е от изгода, а в противен случай – по-скоро е извънредно депресираща, само че ние доста мъчно бихме могли да го осъзнаем сами.

Ето за какво през днешния ден сме решили да ви разкрием три знака, които поакзват, че се намираме в депресираща връзка.

Чувството на послушание е точно един от тях. Депресиращата връзка с лекост може да ни накара да се усещаме подчинени на индивида до нас. В множеството такива връзки мнението на единия от двамата сътрудници се оказва нищожно и доста постоянно изявлението му се явява даже и проблем.

Човекът до вас постоянно е прав, а вие постоянно сте в неточност. Разбира се, няма човек, който да не бърка, само че това не значи, че вашето мнение постоянно е погрешно, а отсрещното постоянно миродавно. Има доста обстановки, в които няма еднопосочно мнение и е значимо до вас да има човек, който да почита гледната ви точка.

Ако сътрудникът ви не взе участие интензивно във взаимоотношенията ви, а участва просто по табиет, то това също е знак, че може би връзката ви значително е изчерпана и към този момент ви въздейства депресиращо.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР