Въпреки че обръщахме повече внимание на дългата пола този сезон,

...
Въпреки че обръщахме повече внимание на дългата пола този сезон,
Коментари Харесай

Пуловер + миди пола – този толкова стилен дует

Въпреки че обръщахме повече внимание на дългата пола този сезон, защото направи своето блестящо завръщане, още веднъж се връщаме към обичаните си миди поли. Те надали са първото нещо, към което ще посегнете в зимната заран, само че когато ви е писнало от дънки и панталони, са чудесна опция. Освен това и толкоз толкова стилна, даже и в композиция с пуловер. Съчетание, което не е оригиналност, само че пък за него като че ли постоянно имаме потребност от малко ентусиазъм, с цел да го използван, а освен да го гледаме стилизирано в Инстаграм.

Тоалетите с миди пола и се трансфораха в изключително обичани на стилните инфлуенсъри като Алексис Форман и Бланка Миро, които са склонни да се придържат към разнородни цветови гами. И ни демонстрират, че даже и когато пуловерът е oversize, е задоволително да прибавим колан на талията, с цел да създадем силуета по-елегантен и мекушав.
               

Но пък минималистите незабавно ще се припознаят в комбинацията от пуловер в екрю и пола в черно или тъмносиньо, към която могат да се прибавят светли ботуши за повече контрастност. Разковничето при този съвършен фешън дует, който се задържа в стайлинга даже и напролет, постоянно се крие в съчетаването на разнообразни текстури – плетива с кожа или гальовен кашмир със сатен. Но пък една пола от тюл постоянно ще добави малко вайб в всекидневието ни, в случай че сме също толкоз смели в избора на облекла, колкото нея.

Повече смелост може да деянията и в случай че комбинирате разнообразни ярки цветове – зелено с оранжево или розово с лилаво. Този сезон напълно не сме лишени от варианти в това отношение. А финалният щрих е за високите ботуши, които ще създадат комбинацията от пуловер и миди пола ултра изискана. Но пък по-небрежен привкус може да придадете с грубите мокасини, с които ще ви е по-комфортно, а и не толкоз студено в тези топли.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР