Въпреки че много от мотористите през 2021 година са почитатели

...
Въпреки че много от мотористите през 2021 година са почитатели
Коментари Харесай

Модата при дамите - рокерки

Въпреки че доста от мотористите през 2021 година са фенове на разнообразни типове музика, рокът и моторите вървят ръка за ръка от десетилетия насам.
Любителите на високите скорости са знак на свободата и протеста против обществено признатите правила, а в този ред на мисли - това съставлява и рокът. Рокът е свободата да изразиш себе си посредством музиката, която слушаш, облеклата, които обличаш, дейностите ти и методът ти на живот като цяло. Рокерите са ентусиазъм за мнозина от нас и постоянно притеглят вниманието към себе си, когато се появяват в огромни групи по пътя. Те демонстрират взаимност и единност и е мъчно да останат незабелязани.
През последните години следим и от ден на ден дами, които се палят по рисковите прекарвания и бързите скорости. Модата обръща от ден на ден внимание на рокерките и дава благоприятни условия за всеки жанр, а оттова и повече независимост за изложение на идентичността. Изборът на екипировка постоянно би трябвало да се обосновава първо на сигурността. Но сега има такова голямо многообразие от разновидности, че сигурността може елементарно да върви ръка за ръка със стилното облекло.

Ръкавици
Ръкавиците са значима част от оборудването на рокерите. Въпреки че някои избират да не носят такива, е мощно целесъобразно да разполагате с качествени ръкавици. Те освен защищават кожата ви от метереологични условия и изсушаване, само че и от ожулвания и пострадвания при вероятно рухване.

Мотокрос ръкавици
Ако сте фен на рисковите спортове и мотокроса, е хубаво да изберете профилирани . Този вид ръкавици имат подсилена отбрана на дланта и кокалчетата на пръстите. Мотокрос ръкавиците също са подобаващи и за лятото, в случай че изберете такива с перфорирана кожа или вентилирани сектори. Те се отличават като по-къси от останалите и оставят китката непокрита.

Adventure touring
Adventure touring ръкавиците са предопределени за авантюристи, които обичат дългия път и разнообразните терени. Изискванията за тези ръкавици са по-високи, защото би трябвало да могат да ви предпазят от дъжд, прахуляк, слънце, рухвания и други. Обикновено тези ръкавици се оферират на по-висока цена.

Urban
Urban ръкавиците са за всекидневна приложимост и са предопределени за къси дистанции в градски условия. Те са по-леки, лесни за слагане и махане и имат доста разновидности от всевъзможен ценови диапазон.
Разбира се, има и доста други типове ръкавици според от потребността ви и стила, който предпочитате.

Панталони
За благополучие има огромно многообразие от мото панталони, които се оферират на пазара. Ако сте градско момиче и обичате да карате мотора си в града, може би ще предпочетете мото дънки. Те ще ви спестят неуместното преобличане отвън дома, а също така и ще ви дават известна сигурност. Мото дънките разполагат с вградени протектори за ставите. Текстилните мото панталони също са необятно публикувани и доста употребявани. Идват в редица вариации и дават съответна отбрана против слънце, дъжд и вятър. Може да изберете сред разнообразни цветове и типове. Класическите кожени панталони може би в никакъв случай няма да излязат от мода. Да, те са по-тежки от другите типове мото панталони, само че за сметка на това са най-издръжливи и могат да дават най-високо равнище на отбрана. А и в случай че употребявате кожени облекла и аксесоари, е несъмнено, че ще изглеждате необикновено.

Якета
Мото якетата се разделят основно на кожени и текстилни и могат да бъдат в 3 съществени стила.

Спортни
Спортните якета се употребяват основно от фенове на рискови спортове като мотокрос, ендуро и други. Те са с висока устойчивост, постоянно се вършат от доста плътна кожа и оферират доста добра отбрана.

Туристически/Адвенчър
При адвенчър мотористите якетата най-често се създават от текстил. Текстилът предлага добра резистентност против метеорологични условия и е желан за дълъг път. Този вид якета нормално са по-дълги, с цел да защищават гърба и кръста от вятър и настиване. Разполагат също по този начин и с доста джобове за елементарен достъп на телефон, документи и други значими за ездача съоръжения.

Градски/Ърбън
Градските якета са по-стилни от останалите типове и това е разумно, откакто се допуска, че ще посещавате места в градска среда. Те се създават и от кожа и от текстил и има разнообразни типове, подобаващи за каране до работа, среща или елементарна разходка. При тях е хубаво да се има поради, че не оферират толкоз огромна отбрана, тъй като са предопределени за по-къси дистанции и по-ниски скорости.

Снимки: unsplash.com
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР