Въпреки че карето и всичките му вариации продължава да бъде

...
Въпреки че карето и всичките му вариации продължава да бъде
Коментари Харесай

10 прически, които подчертават красотата на дългата коса

Въпреки че карето и всичките му вариации продължава да бъде измежду желаните прически, изключително в летните месеци, дългата коса си проправя път към трендовете, с цел да ни напомни, че в нея се крие огромна част от женствеността на девойките. Да, по-трудна е за поддържане, повече време от време на време лишава оформянето й, само че се оказва, че има бързи и лесни способи да наблегнете хубостта й. А няма нищо по-изящно от повърхностно разпилени кичури край брега на морето, тъй като въпреки всичко е август и това е мястото, от което ни се желае в никакъв случай да не си тръгваме.

И тъкмо там можете да замените шапката с шал, който да вържете като бандана, а косата да се спуска повърхностно към раменете, тъкмо както го прави инфлуенсърът Емили Синдлев. Една трендове от 90-те, която се завърна това лято дружно с прическата при която предните кичури се оформят на фини плитки или могат да се употребяват мини ластици вместо това. По този метод хем косата не ви пречи, хем тя ще остане разпиляна и красива.

Продължаваме с аксесоарите, които комбинират комфорта с блясъка, като това са диадемите, като има толкоз доста цветни и стилни модели, които да се впишат в летния ви стайлинг. Фибите (особено в случай че са цветни или в железни отблясъци) също се трансформират в тези бижута за дълга коса, които я карат да наподобява още по-приказна и мечтана.
               

Но в горещите дни рано или късно постоянно се появява алтернативата – да я вържа или да не я вържа? Да, това е въпросът. И в случай че решите да е в интерес на прибирането, не избирайте кок, а по-скоро дано бъде ниска опашка, с цел да я покажете тази коса въпреки всичко, или конска опашка с плитка, към която може да се добави и пъстър шал. Друг вид е да приберете единствено предната част на косата и да я вържете на опашка, а останала да се спуска на меки талази, както ни въодушевява Киара Ферани. Прическа, която е подобаваща за летните нощни празненства.

За да постигнете по-лесно тези талази и да вдигнете размера на дългата коса, можете да употребявате новия мус Volume & Lift Mousse на, който придава компактност и в това време косата наподобява лека, въздушна и в натурален тип. Можете да нанесете от продукта на влажна коса и по-късно да изсушите с четка и сешоар за реализиране на красиви талази. Освен това този артикул защищава от топлинната обработка, на която подлагаме косата си и по този начин умерено можем да действаме със стилизиращите уреди.



незаместим артикул в грижата за дългата коса е сухият шампоан, който може да се употребява сред измиванията, с цел да може всеки ден тя да наподобява свежа и блестяща. Затова това лято не се разделяме със сухия шампоан Day2 на, който е подобаващ за тънка и мазна коса, като я почиства без никаква вода. Той всмуква непотребния себум, като в това време придава размер от корена до върха. Достатъчни са единствено няколко впръсквания, най-вече в корените. Защото тъкмо в този момент имаме потребност от красива коса, която да разхождаме по красиви плажове.



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР